Crema catalana amb meló flamejat

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

6 racions

Utensilis

Un bufador
Un cassó gran
Sis cassoletes de terrissa per la crema
Un estri per fer boletes de fruites
Un atuell gran

Elaboració

Primerament, amb l'ajud de l'estri per fer boletes, fem 48 boletes i les reservem.
Seguidament, fem la crema com explico a la meva recepta i la repartim entre les sis cassoletes.
Tot seguit, afegim vuit boletes en cada cassoleta, les clavem una mica fent força amb els dits, espolsem tant la crema com les boletes amb força sucre, i amb l'ajud del bufador ho flamegem i ja tenim llesta la crema per servir-la a taula.

40min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se