Sorpresa de pasta fullada

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

8 racions

Elaboració

Remullem les panses amb aigua tebia uns 10 minuts, despres les assequem amb paper de cuina.
Pelem les peras i les tallem a daus , les passem a un bol afegim les panses, tots els fruits secs i les 4 galetes maria a trossos.
Desfem 40 grms. de mantega , l'afegim al bol i posem un xic de canyella.
Remenem be tot.
Sobre el marbre enfarinat extenem la pasta de full, al mig i posem tota la fruita i el tanquem.
El posem damunt de la bandeja del forn folrada de paper vegetal.
El pintem pel damunt amb mantega desfeta i espolvorejem de sucre.
El posem al forn tal com diu la pasta fullada, fins que estigui cuit.

30min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se