Bundt de crema de llet
Categoria:
Tipus de plat: Pastís
Recepta per forn
Estació:
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 4 ous grans
- 350 grms. de sucre
- 200 ml. de crema de llet (35%)
- 350 grm. de farina
- 1 sobre de llevat
- Mantega per exgreixar el motlle
- Sucre llustre
Elaboració
En un bol gran batem els ous i el sucre fins que quedin muntats i quasi blancs.(amb varilles electriques)
Posem la crema de llet i remenem manualment.
Despres afegim poc a poc la farina i llevat tamiçades, incorporem amb espatula amb suavitat, donant aire.
Exgreixem el motlle de bundt amb mantega, possem la massa i al forn previament calent a 180º, durant 40 minuts aprox.
Una vegada tret del motlle amb un colador de reixeta espolvorejem de sucre llustre
Notes
Es un bescuit ideal per berenars i esmorsars
Comparteix aquesta recepta: