Bundt de crema de llet

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

8 racions

Elaboració

En un bol gran batem els ous i el sucre fins que quedin muntats i quasi blancs.(amb varilles electriques)
Posem la crema de llet i remenem manualment.
Despres afegim poc a poc la farina i llevat tamiçades, incorporem amb espatula amb suavitat, donant aire.
Exgreixem el motlle de bundt amb mantega, possem la massa i al forn previament calent a 180º, durant 40 minuts aprox.
Una vegada tret del motlle amb un colador de reixeta espolvorejem de sucre llustre

1h

Notes

Es un bescuit ideal per berenars i esmorsars


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se