Risotto de formatge de cabra i carxofes confitades
Categoria:
Tipus de plat: Risotto
Estació:
Dificultat: Mitjana
Ingredients
- 300 gr. d'arròs
- 50 gr. de formatge de cabra
- Un pot de carxofes confitades de qualitat (conserva casolana)
- 4 cullerades de nata líquida
- 3 grans d'all
- 4 cullerades d'oli d'oliva
- El suc d'una llimona
- Sal
- 1/2 litre de brou de pollastre
- Julivert picat
- 1 ceba
Elaboració
-Piquem bé la ceba i els grans d’all. Els posem a sofregir en oli i els ofeguem a foc suau durant 5 minuts.
-Afagim l'arròs i l’ofeguem 2 minuts. Tirem el suc de llimona i remenem.
-Afagim el brou, remenem i salem al punt.
-Bullim l’'arròs fins que quedi sec i gairebé fet, uns 20 minuts màxim. Tapem i deixem reposar 2 minuts.
-Aplastem amb una forquilla el formatge de cabra (en un bol), afegim la nata i remenem sense descans fins que obtinguem una pasta homogènia.
-Quan tinguem la pasta, l'afegim a l'arròs i remenem bé.
-Ho posem en un plat amb una mica de julivert molt picat, afegim les carxofes confitades i llest per servir. També, hi podem posar unes cebetes confitades.
Comparteix aquesta recepta: