Risotto de formatge de cabra i carxofes confitades

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

4 racions

Elaboració

-Piquem bé la ceba i els grans d’all. Els posem a sofregir en oli i els ofeguem a foc suau durant 5 minuts.
-Afagim l'arròs i l’ofeguem 2 minuts. Tirem el suc de llimona i remenem.
-Afagim el brou, remenem i salem al punt.
-Bullim l’'arròs fins que quedi sec i gairebé fet, uns 20 minuts màxim. Tapem i deixem reposar 2 minuts.
-Aplastem amb una forquilla el formatge de cabra (en un bol), afegim la nata i remenem sense descans fins que obtinguem una pasta homogènia.
-Quan tinguem la pasta, l'afegim a l'arròs i remenem bé.
-Ho posem en un plat amb una mica de julivert molt picat, afegim les carxofes confitades i llest per servir. També, hi podem posar unes cebetes confitades.

35min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se