Niu de parmentier amb samfaina i bacallà, amb vinagreta de verduretes
Categoria:
Tipus de plat: Amanida
Típica de:
Estació:
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- La quantitat de parmentier necesaria per fer tants nius com persones hi hagin a taula( ho podeu trobar a les meves receptes)
- 100 grams de bacallà dessalat per persona
- Vinagreta de verduretes( la podeu trobar a les meves receptes)
- Samfaina ( la podeu trobar a la meva recepta del bacallà amb samfaina)
Utensilis
Un motlle rodó inoxidable de mida gran
Una mà de morter
Plats de porcellana blancs( un per cada comensal)
Una mànega pastissera
Elaboració
Primerament, preparem el parmentier tal com explico a la meva recepta i el reservem.
Seguidament, fem la samfaina com explico a la meva recepta i la reservem.
Tot seguit, fem la vinagreta de verduretes com explico a la meva recepta i la reservem.
En el moment de muntar el plat, posem el motlle en el centre del plat, i amb l'ajud de la mànega pastissera anem ficant el parmentier fins una quarta part del motlle, amb l'ajud de la mà de morter per aixafar-lo una mica.
Seguidament, fem una capa d'un dit amb la samfaina i ja per acabar el niu, omplim fins a dalt de tot amb el bacallà esqueixat.
Tot seguit, desmotllem el niu i ho reguem tot plegat amb la vinagreta de verduretes. No cal dir que farem tants nius, com comensals siguem a taula. A continuació ja ho podrem treure a taula.
Comparteix aquesta recepta: