Saltat de xipirons, cama-secs i rossinyols amb salsitxes
Ingredients
- 600 g de Xipirons frescos que a la peixateria ens han netejat
- 6 Salsitxes
- 400 g de cama-secs
- 400 g de rossinyols
- Oli d’oliva verge
- 4 Alls
- Sal
Elaboració
En una paella amb una mica d’oli, saltem els xipirons a foc mitjà uns 15 minuts. I posem una mica de sal i els reservem.
Mentre, netegem els bolets, amb el mínim d'aigua possible. Els posem en una altre paella amb una mica d’oli, sal, els alls laminats i el foc alt amb la paella tapada.
Els deixem coure uns 5 minuts, fins que treguin l’aigua.
Amb la paella destapada i el foc alt, els deixem coure uns 5 minuts més. Els reservem.
Tallem les salsitxes a trossos i en la paella on hem fet els bolets, amb una mica d’oli i sal, saltem els trossos de salsitxes uns 10 minuts. En una paella més gran, hi posem tots el ingredients: xipirons, bolets i salsitxes. Ho deixem coure a foc mitjà uns 5 minuts i ho remenem de tant en tant.
Ja podem servir el plat.
Comparteix aquesta recepta: