Saltat de xipirons, cama-secs i rossinyols amb salsitxes

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

En una paella amb una mica d’oli, saltem els xipirons a foc mitjà uns 15 minuts. I posem una mica de sal i els reservem.
Mentre, netegem els bolets, amb el mínim d'aigua possible. Els posem en una altre paella amb una mica d’oli, sal, els alls laminats i el foc alt amb la paella tapada.
Els deixem coure uns 5 minuts, fins que treguin l’aigua.
Amb la paella destapada i el foc alt, els deixem coure uns 5 minuts més. Els reservem.
Tallem les salsitxes a trossos i en la paella on hem fet els bolets, amb una mica d’oli i sal, saltem els trossos de salsitxes uns 10 minuts. En una paella més gran, hi posem tots el ingredients: xipirons, bolets i salsitxes. Ho deixem coure a foc mitjà uns 5 minuts i ho remenem de tant en tant.
Ja podem servir el plat.

30min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se