Coca de pasta de full amb gírgoles i botifarra negre

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Utensilis

Una placa pel forn
Un full de paper sulfuritzat
Un pulveritzador de mida petita, de plàstic
Un corró per estirar la pasta
Un corró per punxar la pasta
Una paella gran
Una safata de cartró amb blonda

Elaboració

Primerament, espolsem farina per damunt el marbre de la cuina, i amb l'ajud del corró, estirem la pasta de full. Tot seguit, punxem la pasta amb l'ajud del corró punxador.
Agafem els tomàquets, i els tallem a rodelles més aviat fines, cobrim tota la base de la pasta de full i ho espolsem amb una mica de sal. A part, en una paella amb un raig d'oli d'oliva, saltegem les gírgoles tallades a juliana salpebrades uns deu minuts, i tot seguit, les repartim per tota la superfície de la coca.
Per acabar, tallem la botifarra negre en quadradets regulars, la repartim pel damunt de la coca, i l'enfornem a 180º, fins que la pasta de full és cuita.
Quan la traiem del forn, agafem el pulveritzador amb oli d'oliva, fem una ruixada per damunt de tota la coca, la posem damunt la safata de cartró, i ja la podrem treure a taula.

1h


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se