Alvocat arrebossat

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Talla els alvocats per la meitat i elimina el pinyol.
Talla a grills.
Bat les clares d'ou.
Passa els alvocats successivament per farina, clares d'ou i pa ratllat.
Escalfa l'oli i fregeix els grills fins que estiguin ben cruixents.
Escórre sobre paper de cuina.
Assaona els alvocats amb sal i Piment d’espelta.
Ratlla finament la pell de la llima i escampa pel damunt dels grills
Esprem la llima i posa unes gotes de suc per sobre i serveix amb la salsa Sweet'n'Sour


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se