Macarrons amb Gruyère

Categoria:
Recepta per
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Talla les cebes en cèrcols fins. Escampa farina per sobre i barrejar bé.
Escalfa l'oli i la mantega en una paella i fregeix les cebes a foc mitjà durant uns 10 minuts fins que estiguin cruixents.
Col•loca sobre paper de cuina absorbent.
Talla les patates en cubs grans i cuina en una gran quantitat d'aigua salada durant 5 minuts.
Afegeix els macarrons, cuina durant 8-10 minuts tot just al dente.
Escorre bé.
Posa els macarrons i les patates a una plata per al forn.
Elimina l'escorça del formatge i talla en cubs.
Afegeix el formatge i la crema, a la mescla i barreja bé.
Col•loca al centre del forn a una temperatura de 100 graus durant uns 5 minuts perquè es fongui el formatge.
Assaona amb pebre, escampa les cebes per sobre i adorna amb el marduix, serveix de seguida.
Serveix acompanyat amb puré de poma.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a: