Tripa i cap-i-pota de vedella amb samfaina i mongetes del ganxet
Categoria:
Tipus de plat: Estofat
Típica de:
Estació:
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 600 grams de tripa de vedella cuita
- 600 grams de cap-i-pota de vedella cuita
- 300 grams de mongetes del ganxet cuites
- Samfaina ( la podeu trobar a les meves receptes com " la meva samfaina ")
- Ví negre
Utensilis
Una cassola de terrissa gran
Una espàtula de fusta
Elaboració
Primerament, preparem la samfaina, tal com explico a la meva recepta, i un cop mig cuita, afegim tant la tripa com la cap-i-pota salades, tallades a quadradets regulars, tot deixant que es cogui tot el conjunt a foc mitjà, fins que tant la tripa com la cap-i-pota, estiguin toves i gelatinoses. A continuació, afegim les mongetes del ganxet, i deixem que s'acabi de coure tot plegat, uns deu minuts més abans de treure-ho a taula en la mateixa cassola.
Comparteix aquesta recepta: