Hamburguesa casolana de vedella

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

1 racions

Utensilis

Motlle.

Elaboració

-En un motlle, hi posem la carn magra trinxada de vedella . Amb l’ajuda de les mans , li acabem de donar la forma que volem i que quedi compacta. Previament, hem posat a la carn sal i pebre negre mòlt.
- Agafem una planxa, posem una mica d’oli , quan està calenta i fiquem l’hamburguesa que hem fet , mitja endivia i deixem coure al gust, donant-li voltes. Uns 10 minuts màxim. La mitja endivia uns 3 minuts cap al final.
- En un plat de base i posem confitura de tomàquet , l’hamburguesa i ruca.
-Ja es pot servir.

20min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se