Peres al ví negre amb crema pastissera

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Utensilis

Quatre cassoletes de terrissa per crema caralana
Un bufador
Una mànega pastissera amb un broc gran rissat

Elaboració

Primerament, fem la crema pastissera com explico a la meva recepta i la reservem.
Tot seguit, fem les peres al ví negre com explico a la meva recepta, i les reservem.
A continuació, amb l'ajud de la mànega pastissera, fem un rosetó amb crema en el mig de cada cassoleta, i posem quatre talls de pera al voltant de la crema. Tot seguit, espolsem amb sucre pel damunt de la crema, i amb l'ajud del bufador la cremem, i ja ho podrem servir a taula.

40min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se