Risotto de Porros amb Avellanes i panses

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Ofega l'arròs i el porro en la mantega, remenant constantment.
Desglaça amb el vi blanc o brou.
Aboca el brou gradualment, remenant sovint.
Cou de 15 a 20 minuts a foc lent.
Afegeix la crema de llet i assaona amb sal i pebre.
Serveix el risotto en els plats, i guarneix amb les avellanes i panses.
En comptes d'avellanes i panses pots adornar amb llesques de cansalada fregida.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se