Recepta bàsica per Patates Gratinades

Categoria:
Recepta per
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Pela les patates i talla-les a llesques primes de 3 mm.
Prees calfa el forn a 200 graus.
Frega la safata per al forn am l'all i la resta, ben picat, reserva per barrejar després amb les patates.
Bull la llet i la nata, assaona amb sal, pebre i nou moscada.
Posa les patates, en petites porcions, agitant en el líquid en ebullició, És important que s'agiti sovint, de manera que totes les patates puguin absorbir líquid.
Distribueix després de 5 minuts el contingut a la safata de forn per coure.
Col•loca la safata amb les patates al centre del forn prees calfat, i cou uns 45 minuts a 220 graus.
Es pot posar pel damunt uns 100 grams de formatge per gratina.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se