Secret de porc farcit
El secret de porc és una part que se suposa que és secreta i és la part més tendra que té el porc. És boníssim.
Ingredients
- 3 Secrets de porc
- 6 Botifarrons de ceba
- 1 Ceba
- Conyac
- Oli
- Sal
- Fil per lligar
- Escuradents
Elaboració
El primer que farem serà tallar els secrets per la meitat al llarg, d'un costat a l'altre, de manera que ens quedin dos filets.
Posem a cada un dels filets un botifarró i l'enrrotllem, i hi punxem pals d'escuradents i ho lliguem amb fil.
Posarem en una cassola gran, que hi càpiga al forn, un raig d'oli i els secrets de porc.
El forn el tindrem preescalfat a 250ºC. Posarem la cassola dins.
Mentrestant en una paella sofregirem la ceba que tindrem tallada petita i perquè ajudi a fer-se hi posarem un poc de sal.
Quan la ceba hagi sofregit la posarem a la cassola del forn i posarem un got de conyac.
Ho deixarem coure aproximadament un parell d'hores o fins que veieu que queda ben daurat.
Comparteix aquesta recepta: