Croquetes de pollastre a l'ast

Categoria:
Tipus de plat:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

24 racions

Utensilis

Picadora

Elaboració

Treure els ossos i tallar el pollastre a l'ast a bocins, passar-lo per la picadora.
Fondre la mantega en una paella i fregir les cebes ben picades. Quan comencin a agafar color, afegir la farina i daurar un parell de minuts.
Abocar-hi la llet, poc a poc, remenant continuament amb una cullera de fusta. Salar i posar-hi també un pessic de nou moscada.
Incorporar el pollastre picat i coure a foc lent sense deixar de remenar fins que la massa espessi i es separi fàcilment de la paella.
Deixar refredar la massa a la nevera. Quan estigui ben freda, agafar porcions de la massa (jo ho faig de la mida d'una cullerada sopera) i fer la forma de la croqueta.
Passar per ou batut i després per pa ratllat. Fregir en una paella amb força oli d'oliva calent i escórrer.

1h

Notes

Un cop arrebossades, si no es volen menjar al moment o no totes... es poden congelar i posteriorment fregir-les quan desitjem sense necessitat de tornar a descongelar.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se