Risotto a la Carbonara

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

• Escalfa el brou de pollastre a foc lent i mantén-lo a foc baix.
• Escalfa a foc mitjà, una mica d'oli d'oliva en una paella gran.
• Afegeix la ceba i cuina fins que gairebé sigui transparent.
• Afegeix la cansalada i cuina. (no la fregeixis massa cruixent).
• Redueix una mica el foc.
• Afegeix l'arròs i torra breument, remena constantment per al voltant d'un minut
• Afegeix una tassa de brou de pollastre bullint i a foc lent remena fins que la major part del líquid hagi desaparegut.
• Continua el procés afegint brou de pollastre, ½ tassa a la vegada, remena constantment.
• Afegeix els pèsols.
• Una vegada que sa utilitzar tot el brou de pollastre (uns 20 minuts), apaga el foc i agrega la mantega i el pebre. Remena, fins que la mantega es fongui del tot.
• Finalment afegeix el formatge parmesà i remena fins que estigui ben barrejat. Assegurat de no aixafar els pèsols.
• En servir espolsa una mica més de formatge pel damunt del plat


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se