Bandes de pasta de full amb crema i boletes de codonyat

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Utensilis

Una safata plana per anar al forn
Paper sulfuritzat
Un corró per estirar la pasta de full
Un corró per punxar la pasta de full
Un bol de vidre
Un pinzell
Una mànega pastissera amb un broc mitjà, llis
Un estri per fer boletes de fruites
Una safata de cartró amb blonda
Un bufador

Elaboració

Primerament, fem la crema pastissera com explico a la meva recepta, i la reservem.
Seguidament, espolsem farina en el marbre de la cuina i amb l'ajud del corró, estirem la pasta de full, i tot seguit la punxem. A continuació, la tallem en trossos d'uns dotze centimetres de llarg, per vuit d'ample.
Tot seguit, els pintem amb ou batut,els posem en una safata amb paper sulfuritzar en el forn a 180º, fins que la pasta de full és torradeta.
A continuació, amb l'ajud de la mànega pastissera, omplim tota la base de la banda amb crema, l'espolsem amb sucre pel damunt, i amb l'ajud del bufador ho cremem.
Seguidament, fem unes sis boletes de codonyat per banda, les posem al damunt, i ja les podem presentar en la safata amb blonda, i servifr-ho a taula ( dues bandes per persona ).

1h 10min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se