Galetes de pasta de full, amb crema

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

6 racions

Utensilis

Un motlle talla pastes de set centimetres de diametre
Un corró per estirar la pasta
Un corró per punxar la pasta
Un bol de vidre petit
Un pinzell
Una mànega pastissera amb un broc llis mitjà
Paper sulfuritzat
Una safata plana pel forn
Una safata de cartró amb blonda

Elaboració

Primerament, espolsem farina en el marbre de la cuina, i estirem la pasta de full.
Seguidament, la punxem i amb l'ajud del talla pastes, fem dotze cercles.
Tot seguit, en pintem sis amb ou batut, i espolsem sucre pel damunt.
Tot seguit, posem els dotze cercles en la safata amb paper de forn, i els enfornem a 180º, fins que estguin ben rossets.
Per cabar les galetes, omplim els cercles que no tenen sucre pel damunt amb l'ajud de la mànega, amb crema pastissera, i tot seguit, tapem amb el cercle que té sucre pel damunt, tot aixafant-ho una mica.
Seguidament, les posem en una safata amb blonda, i ja les podrem treure a taula.
Per fer aquestes galetes, fem la crema pastissera tal com explico a la meva recepta.

1h


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se