Ous remenats amb gules

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Utensilis

Una paella gran
Una espàtula de fusta
Una safata de porcellana blanca
Un bol gran de vidre
Un batedor de varetes

Elaboració

Primerament, en una paella amb oli d'oliva, fregim el pa de motlle tallat en triangles, i el reservem. A part, en una paella gran amb un raig d'oli, fregim els alls laminats i les caienes.
Seguidament, afegim les gules amb un polsim de sal.
A continuació, afegim els ous batuts amb el batedor de varetes, i anem remenant amb l'espàtula de fusta, fins que tot el conjunt és cuallat al nostre gust.
Tot seguit, ho espolsem amb el julivertpicolat, ho fiquem ben repartit a la safata de porcellana, repartim el pa fregit al voltant de la safata, i ja ho podrem treure a taula en la mateixa safata.

40min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se