Truita de bacallà a la catalana
Categoria:
Tipus de plat: Truita
Estació:
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1 Ceba tendrá petita trinxada
- 2 Ous de pagès
- 100 g de bacallà dessalat i esgarrat amb les mans (esqueixat)
- Sal(depenent del punt de sal del bacallà, en necessitarem més o menys)
- Oli d’oliva.
- Cibulet ( molt picat )
Per la picada:
- 2 Grans d’all
- Julivert
- Sal
- Oli d’oliva
Utensilis
Morter
Elaboració
-Sofregeim la ceba en una paella amb una mica d’oli i sal.
-Hi posem el bacallà.
-Posem els ous batuts a la paella i deixem que qualli per les dues bandes. Deixar la truita no massa feta per dins.
-Tallem el cibulet molt petit i el reservem.
De la picada:
-En un morter, piquem els grans d’all i el julivert afegint'hi una mica de sal i oli.
-Emplatem la truita i per sobre, hi tirem el cibulet i la picada.
Comparteix aquesta recepta: