Truita de bacallà a la catalana

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

Per la picada:

1 racions

Utensilis

Morter

Elaboració

-Sofregeim la ceba en una paella amb una mica d’oli i sal.
-Hi posem el bacallà.
-Posem els ous batuts a la paella i deixem que qualli per les dues bandes. Deixar la truita no massa feta per dins.
-Tallem el cibulet molt petit i el reservem.

De la picada:

-En un morter, piquem els grans d’all i el julivert afegint'hi una mica de sal i oli.
-Emplatem la truita i per sobre, hi tirem el cibulet i la picada.

15min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se