Broqueta de carxofa, llagostí i botifarra de perol blanca

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Utensilis

Un cassó gran
Un bol de vidre mitjà

Elaboració

Primerament, posem els cors de carxofa a coure amb aigua, sal, i un brot de julivert.
Quan són cuits, els traiem i els posem en un bol amb aigua freda, i un grapat de glaçons, i els reservem. Tot seguit, pelem els llagostins, i els coem amb aigua i sal i quan són cuits ( tres minuts ) els traiem i els refredem amb aigua freda i glaçons.
En el moment de muntar les broquetes, posem primer de tot, un llagostí clavat al cap de munt de la broqueta, després clavem un cor de carxofa, seguim amb un altre llagostí, i acabarem la broqueta, tot clavant-hi una rodella de botifarra blanca, i ja les tenim llestes per servir a taula ( dues broquetes per persona ). En el moment de servir-les, les podem regar amb una mica de salsa al marc de cava, que trobareu a les meves receptes.

1h

Notes

Si no és temps de carxofes, sempre ho podem fer amb cors de carxofa congelats.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se