Tronc de rap a l'all cremat amb mongetes del ganxet

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Utensilis

Una cassola de terrissa gran

Elaboració

Primerament, en una cassola de terrissa amb un raig d'oli d'oliva, fregim els alls pelats, fins que sembli que es volen cremar. Tot seguit, afegim quatre cullerots de sofregit de tomàquet, un got de ví blanc, i la quantitat de fumet que necessitem per fer l'all cremat.
Deixem que arrenqui el bull, i tot seguit a foc ben baix, afegim els troncs de rap, salpebrats.
Deixem que cogui a foc baix el rap, fins que veiem que ja és mig cuit. Corregim de sal, afegim les mongetes, i deixem que s'acabi de coure tot plegat deu minuts més, i ja ho podrem treure a taula en la mateixa cassola.

1h 10min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se