Pa amb tomàquet amb arengada esqueixada

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

1 racions

Elaboració

Primerament, torrem el pa, i un cop torrat, el freguem amb un grà d'all pelat. Tot seguit, el freguem amb un tomàquet tallat per la meitat, afegim un rajolì d'oli d'oliva, i el fiquem en el plat on ho servirem.
A part, agafem l'arengada, hi traiem el cap, la netegem per dins, i tot seguit, l'emboliquem amb dos fulls de paper de diari, i la posem en el dintell d'una porta tot tancant-la per tal de escatar-la.
Un cop escatada, l'esqueixem i l'anem posant repartida en les dues llesques de pa amb tomàquet.
En el moment de servir-la a taula, afegim un rajoli d'oli pel damunt, i ja la podrem treure a taula.

30min

Notes

Farem tantes arengades, com persones hagin d'esmorzar.
Les torrades també les podem fer en el forn a 180º.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se