Cua de bou amb bolets

Categoria:
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

4 racions

Utensilis

Túrmix i colador xinès.

Elaboració

-Posem en un bol els tomàquets, les cebes i les pastanagues, tot tallat a trossos, el vi negre i la cua de bou i ho deixeum macerar durant 24 hores.
-Reservem les verdures i el vi negre, retirem la cua, l’enfarinem i fregim en una paella amb oli abundant i ben calent. Quan estigui daurada, la retirem i reservem.
-A la mateixa paella, hi posem les verdures de la maceració, el pebre vermell, el llorer, el ginebró, la sal i el vi ranci i ho deixem coure tot junt durant 5 minuts.
-Mentrestant, posem en un cassó el vi negre i l'aigua i ho deixem bullir. Després, hi afegim les verdures de la maceració, ho deixem bullir tot junt durant 5 minuts.
-Ho triturem amb el túrmix i ho passem pel colador xinès.
-A continuació, ho posem tot en una cassola juntament amb la cua de bou, tapem la cassola i ho deixem coure a foc suau durant 2 hores.
-Finalment, en una paella amb una mica d'oli saltem les llenegues i rossinyols prèviament salpebrats fins que quedin dauradets.
-Emplatem la cua de bou, amb els bolets i ho salsem tot amb el suc de la cocció.

2h 20min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se