Arròs cremós de trompetes de la mort

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

-Tallem en daus ben petits la ceba i el pebrot verd i en una cassola amb oli d’oliva ho sofregim durant uns 10 minuts.
-Afegim les trompetes de la mort i les sofregim a foc lent.
-Posem a escalfar el brou de pollastre en una olla.
-Afegim l’arròs a la cassola del sofregit i ho remenem.
L’arròs ha de quedar transparent.
-Afegim el brou calent, en la proporció de 2 mides d’aigua per 1 d’arròs i una mica més, i fem que es lligui tot bé, uns 16 minuts i rectifiquem de sal.
-Apartem del foc i afegim el formatge a trossos petits, ho remenem amb una cullera de fusta i hi posem un raig d’oli d’oliva.
-Ja es pot servir.

30min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se