Amanida de llenties amb tonyina en escabetx i pebrot escalivat

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Utensilis

Un bol de vidre gran
Una safata plana de porcellana blanca

Elaboració

Primerament, escalivem els pebrots en el forn a 180º, i un cop escalivats, els reservem.
A part, en un bol de vidre, barregem: les llenties, la tonyina en escabetx, i la ceba tendre picolada.
Seguidament, afegim una bona quantitat de vinagreta, i ho barrejem tot ben barrejat. Tot seguit, ho fiquem a la safata de porcellana.
Agafem els pebrots escalivats els pelem, els tallem a tires d'un dit d'ample, i les posem damunt l'amanida d'una manera més o menys abellidora. Tot seguit, espolsem les tires de pebrot amb una mica de sal, i les reguem amb un rajoli d'oli d'oliva, i ja podrem treure l'amanida a taula.

40min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se