Sardines amb gabardina, sobre llit de samfaina

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Utensilis

Una paella gran
Una aranya de filferro
Una safata plana de porcellana blanca

Elaboració

Primerament, fem la samfaina com explico a la meva recepta i un cop llesta, la repartim per tota la safata.
Tot seguit, netegem les sardines, les deixem sense cap i sense l'espina central(obertes com si fosin un ventall). Seguidament, les salem, les passem per farina i ou batut, i tot seguit les fregim amb oli d'oliva.
Quan ja són fregides, les posem damunt un paper de cuina per treure l'excés d'oli, i les repartim pel damunt de la samfaina de la safata, de manera vèrtical, que quedin d'una manera decorativa, i ja les podrem treure a taula.

1h


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se