Còctel de llagostins amb fruites naturals

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Utensilis

Unes copes grosses i maques de vidre.

Elaboració

Bullirem les gambes sense pell,i reservarem
Bullirem els llagostins,i reservarem. (Opcional)
Farem la fruita a trossets no massa petits, i alguns per decorar la copa.
farem a trossos els troncs de cranc
Posarem la fruita a trossets, els cabdells a trossos, el cranc, i les gambes pelades en una copa grossa barrejat amb salsa rosa
Ho decorarem finalment amb els llagostins sencers (opcional) i ho deixarem a la nevera fins el moment de servir-ho
Podem ficar també una cullerada de caviar a sobre i un filet de caramel líquid.
La fruita de la decoració ha de ser en trossos més grossos que la de dins la copa.

30min

Notes

Aquesta és una presentació que sempre fa quedar bé en servir-la a taula. És allò que fan els convidats agraïts: OOOOOOhhhhh!!!!


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se