Gratin de cols de Brussel·les amb nabius i formatge de muntanya

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Cou les cols de Brussel·les fins que estiguin al dente, amb aigua amb sal.
Escorre i reserva.
Talla les cols de Brussel·les a meitats.
Distribueix en les safates individuals o en una safata apta per anar al forn.
Mentrestant pica les nous.
Bat els ous i barreja amb la crema agra, afegeix els nabius i les nous i barreja bé el conjunt.
Assaona amb sal i pebre
Escalfa el forn a 200 graus.
Agrega la barreja sobre les cols de Brussel·les, espolsa amb el formatge ratllat i gratina al centre del forn durant uns 20 minuts.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se