Bacallà en escabetx, amb mongetes del ganxet

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Utensilis

Una cassola de terrissa gran
Una paella gran
Una aranya de filferro

Elaboració

Primerament, en una paella amb força oli d'oliva, fregim les cuetes de bacallà enfarinades i dessalades, i quan són mig cuites, les reservem.
Tot seguit, fregim les mongetes del ganxet i un cop ben fregides, les reservem.
A part, en una cassola de terrissa amb un bon raig d'oli, posem a fregir : la ceba tallada a juliana, la pastanaga, els alls aixafats, el llorer, la farigola, el romaní i un grapat de grans de pebre negre. Quan tot el conjunt és fregit, afegim dues cullerades de pebre vermell dolç, i tot seguit, un got de vi blanc, i dos gots de vinagre.
Si cal, podem afegir un got d'aigua, i deixem que cogui una bona estona.
Quan el contingut de la cassola ja ha fet el con-sabut xup-xup, afegim el bacallà, corregim de sal, i deixem que s'acabi de coure tot plegat uns dotze minuts més, i ja ho tindrem llest per servir a taula. En el moment de servir en els plats, posem dues cuetes per cap, i un grapat de mongetes del ganxet fregides a la paella amb una mica d'oli.

1h


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se