Conill arrebossat amb persillé i patates palla

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Utensilis

Quatre plats plans de porcellana blanca
Una safata plana, amb paper de cuina
Una paella gran
Un bol de vidre mitjà
Una maça de fusta

Elaboració

Primerament, fem les patates palla, les fregim i un cop fregides, fem un niu en cada un dels plats, i ho reservem.
Seguidament, agafem els trossos de conil, els aixafem una mica amb l'ajud de la maça, els salpebrem, els passem per farina, ou batut, i la persillé.
Seguidament, els fregim amb oli d'oliva, i un cop fregits, els posem damunt la safata amb un paper de cuina. Tot seguit, els anem posant en els plats individuals amb les patates palla, i ja ho podrem servir a taula.

1h


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se