Sípia amb romesco, gambes, musclos i mongetes del ganxet

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:

Ingredients

4 racions

Utensilis

Un cassó gran
Una cassola plana, marinera
Un batedor de varetes
Una escorredora

Elaboració

Primerament, en un cassó amb : aigua, dues fulles de llorer, una branca d'àpi, mitja ceba, i un grapat de grans de pebre negre, posem a coure la sípia.
Quan la sípia ja és gairebé cuita, la traiem i la reservem, tot guardant el suc de la cocció.
Seguidament, en una cassola marinera, posem un got de conyac, i un cop calent, l'encenem.
Tot seguit, afegim cinc cullerots de romesco, i anem remenant amb el batedor de varetes.
Seguidament, afegim el brou de la cocció de la sípia, i seguim remenant.
A continuació, afegim les gambes i els musclos, corregim de sal, i deixem que cogui tot plegat uns cinc minuts. A part, tallem la sípia a trossos regulars, la afegim a la cassola, juntament amb les mongetes del ganxet.
Deixem que s'acabi de coure tot el conjunt uns deu minuts més, i ja ho tindrem llest per servir a taula.

1h


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se