Rotllets de salmó fumat, farcits amb brandada de bacallà

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Utensilis

Una safata de cartró amb blonda
Una mànega pastissera amb un broc mitjà
Un bol de vidre petit
Un pinzell

Elaboració

Primerament, farem la brandada de bacallà com explico a la meva recepta, i un cop feta, la reservem.
Tot seguit, agafem els talls de salmó fumat, els posem plans damunt el marbre de la cuina, i amb l'ajud de la mànega pastissera, els omplim amb la brandada com si fessim uns canelons, i els enrotllem.
Seguidament, els posem a la safata de cartró amb blonda, els pintem pel damunt amb oli d'oliva, i els espolsem amb una mica de porradell picolat. Penseu que hem de fer uns setze rotllets (quatre per persona ).
Tot seguit, ja els podrem treure a taula amb la safata.

1h


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se