Amanida Delícia (Sopar Lleuger)

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

1 racions

Elaboració

Renta i talla l'enciam.
Posa-la en un plat i afegeix la resta d'ingredients.
Fes una vinagreta amb dues cullerades soperes d'oli, una de vinagre, una de las de cafè amb llet de mel i una mica de sal.
També o pots fer amb oli i una mica de vinagre del que vulguis amb molt poca sal.
Remena i barreja amb l'amanida.
Queda hiper bo.

15min

Notes

Si no vols sopar gaire amb aquest plat quedaràs be.
Desprès un parell de talls de pinya, per exemple.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se