Calamarsets estofats amb favetes, porros i romesco

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Utensilis

Una paella gran
Una cassola de terrissa gran
Un batedor de varetes
Una espàtula de fusta

Elaboració

Primerament, netegem els calamarsets, i els saltegem en una paella amb un rajolí d'oli d'oliva.
Quan són mig cuits, els retirem del foc i els reservem.
A part, en una cassola de terrissa amb un rajolí d'oli, fregim els porros picolats, amb un polsim de sal. Quan els porros són gairebé transparents, afegim un got de conyac i l'encenem.
Tot seguit, posem quatre cullerots de romesco, i fumet de peix.
Anem remenant amb el batedor de varetes, i quan arrenca el bull, afegim les favetes salpebrades.
Quan les favetes ja són cuites, afegim els calamarsets, hi donem unes voltes amb l'espàtula de fusta, i deixem que s'acabi de coure tot el conjunt, uns dotze minuts més abans de treure-ho a taula en la mateixa cassola.

1h 10min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se