Pollastre Ras el Hanout

Categoria:
Típica de: Marroc
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

1 racions

Elaboració

-Piquem la ceba ben petita, tallem la pastanaga a rodanxes, ratllem una mica de gingebre fresc, i els posem a sofregir en una paella fonda o cassola.
-Quan comencin a agafar color, afegim el pollastre trossejat i deixem que es dauri.
-Incorporem les espècies i remenem bé perquè es barregin amb el pollastre i la ceba.
-Posem el got de vi, remenem i deixem coent a foc lent durant uns 20-25 minuts tapant la cassola, al cap dels quals, el pollastre estarà tendre i la salsa haurà adquirit consistència melosa.
-Servir acompanyat d'un arròs basmati o cous-cous (opcional)

30min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se