Mar i muntanya de conill amb llagostins

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Utensilis

Una batedora elèctrica
Una cassola de terrissa gran, amb tapa
Una paella gran

Elaboració

Primerament, en una paella amb un raig d'oli, saltegem els llagostins, els flamegem amb el conyac i els reservem. A continuació, en una cassola de terrissa amb tapa, sofregim el conill salpebrat, amb una mica de llard. Quan el conill és mig rosset, afegim: la ceba, el llorer, els alls i el tomàquet fregit.
Deixem que es fregeixi, i tot seguit, afegim el got de ví ranci i el brou de pollastre que cobrixi tot el conill. Tot seguit tapem la cassola, i deixem que cogui a foc baix, fins que el conill sigui gairebé cuit.
A part, amb l'ajud de la batedora elèctrica fem una picada amb: un grapat d'ametlles torrades, un all pelat, pa fregit, julivert picolat i una cullerada de xocolata en pols. Fiquem una mica de brou, i passem la batedora.Un cop feta la picada, l'afegim a la cassola juntament amb els llagostins amb el seu suc, corregim de sal, remenem la cassola donant-hi sacsejades en cercles, ho deixem coure tot plegat uns quinze minuts més, i ja podrem treure el mar i muntanya a la taula, en la mateixa cassola.

1h 30min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se