Bacallà gratinat amb allioli de mel
Categoria:
Recepta per forn
Típica de:
Estació:
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Quatre lloms de bacallà dessalat de 200 grams aproximadament
- Allioli de mel ( el podeu trobar a les meves receptes )
- Patates a lo pobre ( les podeu trobar a les meves receptes )
- Farina
- Oli d'oliva
Utensilis
Una safata per anar al forn
Una espàtula fina plana
Quatre plats plans de porcellana blanca
Una paella gran
Una safata plana
Paper de cuina
Elaboració
Primerament, fem les patates a lo pobre com explico a la meva recepta, i les reservem.
Tot seguit, fem l'allioli de mel i el reservem.
Seguidament, en una paella amb oli d'oliva, fregim els talls de bacallà enfarinats. Quan són ben fregits de les dues cares, els posem en una safata amb un paper de cuina per treure l'excés d'oli, i els reservem.
A continuació, en una safata plana per anar al forn, fem quatre llits amb les patates a lo pobre, i damunt posem un llom de bacallà fregit. Tot seguit, el cobrim amb allioli de mel i el gratinem a 180º, fins que l'allioli sigui ben rosset, i els posem cada un en el seu plat, amb l'ajud d'una espàtula ben prima, i ja els podrem servir a taula.
Comparteix aquesta recepta: