Bacallà gratinat amb allioli de mel

Categoria:
Recepta per
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Utensilis

Una safata per anar al forn
Una espàtula fina plana
Quatre plats plans de porcellana blanca
Una paella gran
Una safata plana
Paper de cuina

Elaboració

Primerament, fem les patates a lo pobre com explico a la meva recepta, i les reservem.
Tot seguit, fem l'allioli de mel i el reservem.
Seguidament, en una paella amb oli d'oliva, fregim els talls de bacallà enfarinats. Quan són ben fregits de les dues cares, els posem en una safata amb un paper de cuina per treure l'excés d'oli, i els reservem.
A continuació, en una safata plana per anar al forn, fem quatre llits amb les patates a lo pobre, i damunt posem un llom de bacallà fregit. Tot seguit, el cobrim amb allioli de mel i el gratinem a 180º, fins que l'allioli sigui ben rosset, i els posem cada un en el seu plat, amb l'ajud d'una espàtula ben prima, i ja els podrem servir a taula.

1h


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se