Bacallà amb ceba, panses i pinyons

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

1 racions

Elaboració

-Tallem la ceba a tires fines i les fregim en una paella a foc molt baix durant almenys dues hores (la primera, tapada) perquè deixi anar l'aigua i quedi ben cuita. Remenem de tant en tant perquè no s'enganxi.
Nota: No comptaré en el temps les 2h de caramel•litzar la ceba perquè es pot comprar feta.
-Fregim el bacallà enfarinat i el coem a foc molt lent. Uns 20 minuts. El reservem.
-Fregim els pinyons amb les panses de Corint i un gotet de brandy. Aboquem el brandy amb compte perquè no produeixi una flamarada.
-En un plat, col•loquem primer un llit de ceba, després el bacallà i a sobre una mica de ceba, les panses i pinyons.

30min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se