Bacallà amb ceba, panses i pinyons
Ingredients
- 1 Morro de bacallà dessalat d’uns 200 g.
- Cebes de Figueres per caramel.litzar o de conserva casolana
- Panses de Corint
- Pinyons
- Farina
- Oli d’oliva
- Sal
- Un gotet de brandy
Elaboració
-Tallem la ceba a tires fines i les fregim en una paella a foc molt baix durant almenys dues hores (la primera, tapada) perquè deixi anar l'aigua i quedi ben cuita. Remenem de tant en tant perquè no s'enganxi.
Nota: No comptaré en el temps les 2h de caramel•litzar la ceba perquè es pot comprar feta.
-Fregim el bacallà enfarinat i el coem a foc molt lent. Uns 20 minuts. El reservem.
-Fregim els pinyons amb les panses de Corint i un gotet de brandy. Aboquem el brandy amb compte perquè no produeixi una flamarada.
-En un plat, col•loquem primer un llit de ceba, després el bacallà i a sobre una mica de ceba, les panses i pinyons.
Comparteix aquesta recepta: