Bacallà estofat amb fredolics
Categoria:
Tipus de plat: Estofat
Típica de:
Estació:
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Quatre lloms de bacallà, de 250 grams
- Un pot de fredolics en conserva, de 500 grams
- Una picada d'all i julivert, feta amb la batedora elèctrica
- Fumet de peix ( el podeu trobar ales meves receptes )
- Oli d'oliva
- Farina
- Una fulla de llorer
- Tres cullerots de tomàquet fregit
- Tres alls pelats, aixafats
- Conyac
- Sal
- Pebre negre en pols
- Una ceba picolada
- Ví blanc
Utensilis
Una cassola marinera
Una paella gran
Una batedora elèctrica
Una safata plana, amb un paper de cuina
Elaboració
Primerament, en una paella amb oli d'oliva, fregim els lloms de bacallà enfarinats per les dues cares, i els reservem en una safata amb paper de cuina.
A part, sofregim els fredolics salpebrats, i quan só mig cuits, els flamegem amb conyac, els hi afegim unes cullerades de picada d'all i julivert, i els reservem.
Seguidament, en una cassola marinera, sofregim : la ceba picolada, els alls i la fulla de llorer. Tot seguit, afegim el tomàquet i un raig de ví blanc. Seguidament, posem una mica de fumet de peix i deixem que arrenqui a bullir.
A continuació, afegim els fredolics i el bacallà, correguim de sal, donem unes voltes a la cassola tot sacsejant de forma circular, i deixem que s'acabi de coure tot plegat uns quinze minuts més abans de treure-ho a taula en la mateixa cassola.
Comparteix aquesta recepta: