Bacallà estofat amb fredolics

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Utensilis

Una cassola marinera
Una paella gran
Una batedora elèctrica
Una safata plana, amb un paper de cuina

Elaboració

Primerament, en una paella amb oli d'oliva, fregim els lloms de bacallà enfarinats per les dues cares, i els reservem en una safata amb paper de cuina.
A part, sofregim els fredolics salpebrats, i quan só mig cuits, els flamegem amb conyac, els hi afegim unes cullerades de picada d'all i julivert, i els reservem.
Seguidament, en una cassola marinera, sofregim : la ceba picolada, els alls i la fulla de llorer. Tot seguit, afegim el tomàquet i un raig de ví blanc. Seguidament, posem una mica de fumet de peix i deixem que arrenqui a bullir.
A continuació, afegim els fredolics i el bacallà, correguim de sal, donem unes voltes a la cassola tot sacsejant de forma circular, i deixem que s'acabi de coure tot plegat uns quinze minuts més abans de treure-ho a taula en la mateixa cassola.

1h 10min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se