Préssecs al vi negre

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Aragó
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

8 racions

Utensilis

Una cassola fonda
Un bol de vidre gran

Elaboració

Primerament, pelem els préssecs, els tallem en dues meitats, i amb l'ajud d'un ganivet traiem el pinyol.
Seguidament, els posem a la cassola fonda amb: el sucre, la canyella, la pell de llimona i la pell de taronja. Deixem que coguin a foc mitjà fins que veiem que són tous.
Tot seguit, els posem en un bol de vidre, deixem que refredin, i els posem a la nevera tapats amb un paper film, fins el moment de servir-los a taula.

1h 30min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se