Saltat de sípia, gambetes i gírgoles amb salsa de marc de cava

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Utensilis

Una paella gran
Una cassola marinera
Un batedor de varetes
Una espàtula de fusta
Un colador fí
Un cassó gran
Una batedora elèctrica

Elaboració

Primerament, en un cassó gran amb: aigua, l'api, el llorer, un grapat de pebre negre en gra, i mitja ceba, bullirem la sípia fins que sigui ben cuita.
Seguidament, l'escorrem i guardem el brou.
Seguidament, en una cassola marinera amb un rajolí d'oli, fregirem: la ceba picolada, els alls aixafats i dues fulles de llorer.
Quan tot plegat és ben fregit, afegim una mica de tomàquet fregit i un raig de vi blanc.
Tot seguit, afegim una mica del brou de coure la sípia i una mica de salsa de marc de cava, que la farem com explico a la meva recepta.
Mentre es cou tot aquest fons, a part en una paella amb un raig d'oli d'oliva, saltejarem les gírgoles tallades a juliana amb una mica de picada d'all, oli i julivert picolat, feta amb la batedora elèctrica. Tot seguit, ho salpebrem i les afegirem a la cassola juntament amb : les gambetes i la sípia tallada a trossos regulars.
A continuació, corregim de sal, ho deixem coure tot plegat uns quinze minuts més, i ja ho tindrem llest per servir a taula en la mateixa cassola.

1h 30min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se