Espagueti amb cibulet
Categoria:
Típica de:
Estació:
Ingredients
- 400 g d'espaguetis
- 4 manats de cibulet
- 1,5 dl de brou
- 250 g de formatge mascarpone
- Sal, pebre i nou moscada
- Gruyère ratllat
Elaboració
Cou els espaguetis en abundant aigua i sal, fins que quasi estiguin al dente
Deixa que s’escorrin bé
Talla el cibulet de 7 a 8 cm de llarg.
Porta el brou a ebullició i afegeix el cibulet, cuina breument i agrega el mascarpone i deixa fondre amb el foc ben baix, barreja els espaguetis, tapa i deixa la barreja 5 minuts amb el foc apagat
Serveix l'espagueti en plats fondos i escampa pel damunt el formatge Gruyère
Per aquest plat encaixa molt bé, una bona amanida.
En lloc d'utilitzar cibulet i Gruyère pots fer servir ruca i formatge Brinz
Comparteix aquesta recepta: