Fideuà

Categoria:
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

4 racions

Elaboració

-En una paella, hi tirem un raig d’oli d’oliva, posem el foc mitjà-alt .Hi afegim els alls i els fideus. Anem remenant fins que els fideus estiguin ben torrats. Reservem en un colador perquè s’escorri bé l’oli i retirem els alls.
-En el mateix oli (caldrà afegir-ne una mica més), marquem les gambes i els escamarlans , 1 minut. Els reservem.
-Hi tirem les cebes picades i les ofeguem fins que estiguin transparents.
-Hi afegim els tomàquets ratllats i la sípia tallada a daus i deixem que el sofregit es vagi concentrant, que quedi molt fosc, caramel.litzat. La sípia s’ha de fregir amb foc fluix, que s’estovi.
-Hi incorporem els fideus i el brou de peix, que estarà calent , també les gambes, escamarlans i cloïsses. Rectifiquem de sal.
-Deixem coure fins que els fideus estiguin al punt. Uns 15 minuts.
-Ja per acabar, posem la paella al forn a 200º graus en mode grill durant 5-7 minuts(opcional).
-Ja es pot servir.

40min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se