Llom de bou amb patata i mostassa

Categoria:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

Per la patata amb mostassa:

1 racions

Elaboració

De la patata amb mostassa:

-Posem el forn a preescalfar a 200 ºC.
-Rentem la patata i encara humida l’assaonem amb sal i pebre. I l’emboliquem en paper d'alumini.
-La introduïm al forn i com és petita , amb 35 minuts , és suficient.
-La traiem del forn , li traiem la pell i la xafem amb una forquilla amb una mica d’oli d’oliva verge. Posem en un bol la patata ben xafada , hi tirem un parell de culleretes de mostassa i ho remenem tot junt ben remenat. Hi tirem per sobre , una mica de julivert ben picat.

Del bou:

-En una planxa ben calenta , hi posem el llom de bou amb una mica d’oli i sal. Deixem coure 2 minuts per costat . Això , va en funció de si la carn ens agrada quasi crua, poc feta, ben feta, molt feta,...El temps és per quasi crua.

Emplatem:

-Tallem a tires d’entre 1 i 2 cm el bou, el posem al plat com si fos sencer amb una mica de sal gruixuda per sobre i al costat la patata amb mostassa.

45min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se