Llenguado al forn amb puré de pastanagues

Categoria:
Recepta per
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

1 racions

Utensilis

Una safata plana, per anar al forn
Una safata blanca, de porcellana
Una mànega pastissera, amb un broc arrissat
Un cassó petit

Elaboració

Primerament, fem el puré com explico a la meva recepta i el reservem.
Seguidament, netegem el llenguado, traiem les pells, ( tant la de sobre, com la de sota ), l'hi tallem el cap, i amb l'ajud d'un ganivet, el marquem a lo llarg de dalt a baix, per tota l'espina dorsal, ( a banda i banda ).
A continuació, el fiquem en la safata per anar al forn, el salpebrem, el reguem amb una mica de vi blanc, hi afegim un bon raig d'oli d'oliva, i el fiquem en el forn a 180º, fins que veiem que és cuit. En el moment de servir-ho a taula, amb l'ajud de la mànega pastissera amb el broc arrissat, fem un engraellat en tot el fons de la safata de porcellana, amb el puré de pastanaga.
Seguidament, posem el llenguado damunt de la graella de puré, el cobrim amb una mica de mantega calenta ( líquida ), ho espolsem amb un polsim de porradell picolat, i ja ho podrem servir a taula.

1h


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se