Sopa de tirabecs o estirabecs

Categoria:
Estació:
Dificultat: Inexperts

Ingredients

2 racions

Elaboració

-Tallem el pa a trossos i el fregim , amb una mica d’oli ben calent. Més o menys 1 minut.
-Posem a bullir , el suc que varem guardar al coure tirabecs bullits, hi afagim una mica de sal . Quan bull i tirem el pa fregit a trossos.
-Deixem coure uns 5 minuts.
-Servim la sopa ben calenta amb un raig d’oli d’oliva ( opcional ).

15min

Notes

Nota- Una altre variant de fer la sopa. La sopa es pot fer amb aigua i tirabecs ( traiem les puntes i el fils dels tirabecs ) i els rentem. Posem a bullir aigua freda, hi afegim una mica de sal. Quan l’aigua bull, hi tirem els tirabecs i deixem coure uns 8 minuts, afegim el pa a la sopa.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se