Sopa de tirabecs o estirabecs
Categoria:
Estació:
Dificultat: Inexperts
Ingredients
- Entre 80 i 100 cl del suc que varem guardar al coure tirabecs bullits
- Un parell de llesques de pa del dia abans
- Oli d’oliva
- Sal
Elaboració
-Tallem el pa a trossos i el fregim , amb una mica d’oli ben calent. Més o menys 1 minut.
-Posem a bullir , el suc que varem guardar al coure tirabecs bullits, hi afagim una mica de sal . Quan bull i tirem el pa fregit a trossos.
-Deixem coure uns 5 minuts.
-Servim la sopa ben calenta amb un raig d’oli d’oliva ( opcional ).
Notes
Nota- Una altre variant de fer la sopa. La sopa es pot fer amb aigua i tirabecs ( traiem les puntes i el fils dels tirabecs ) i els rentem. Posem a bullir aigua freda, hi afegim una mica de sal. Quan l’aigua bull, hi tirem els tirabecs i deixem coure uns 8 minuts, afegim el pa a la sopa.
Comparteix aquesta recepta: