Espaguetis amb musclos i gambetes

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Utensilis

Una cassola de terrissa
Una cassola fonda
Una espàtula de fusta
Una escorredora

Elaboració

Primerament, en una cassola fonda amb aigua, un toc de mantega i un polsim de sal, posem a coure els espaguetis, fins que siguin cuits al " dente ". Tot seguit, els escorrem i els reservem. Seguidament, en una cassola de terrissa, posem: el sofregit de tomàquet, els musclos, i les gambes. Donem unes voltes amb l'espàtula de fusta, i tot seguit afegim un got de vi blanc i un dit de fumewt de peix. Quan tot el conjunt ja és mig cuit, afegim els espaguetis escorreguts, l'hi donem unes voltes a tot plegat, corregim de sal, i deixem que cogui tot junt deu minuts més abans de treure-ho a taula en la mateixa cassola. Si volem, ho podem espolsar amb una mica de formatge ratllat.

1h


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se