Arròs amb ceps i trompetes de la mort

Categoria:
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

4 racions

Elaboració

-Fregim en una mica d’oli una ceba mitjana i un pebrot verd mitjà tallats ben petits. Quan estiguin cuits, hi afegim un gra d’all i mitja cullerada de julivert tot tallat petit. De seguida, mig got de vi blanc.
-Quan el vi s’hagi evaporat, hi afegim mitja culleradeta de pebre vermell i l’arrós . Ho remenem bé.
-Després d’un minut, hi afegim els ceps i les trompetes de la mort i nou gots de brou de verdures.
-Deixem coure,entre 15 i 20 minuts, controlant el nivell de sal.
-Abans de servir-lo , deixem que reposi 2 o 3 minuts. Hi tirem per sobre una mica de formatge ratllat.

40min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se